Alle recensies

overkapping me schuur

★★★★★
Martijn heeft bij onze nieuwbouwwoning de hele achtertuin aangelegd. Wij zorgden voor de tegels (en op vrijdag voor de friet met kroketten) en Martijn deed de rest. Martijn is een harde werker van het type niet lullen maar poetsen! We zijn super tevreden over het resultaat!!
- Eric van der Veer

Overkapping

★★★★★
Martijn heeft afgelopen zomer in onze achtertuin een prachtige overkapping neergezet. Maatwerk en super strak afgewerkt. Echt een aanrader!
- de Wit

Ontwerp en aanleg

★★★★★
Martijn heeft voor onze nieuwe woning een verrassend tuinontwerp gemaakt. Mooi en degelijk straatwerk van oprit en terrassen. Schutting geplaatst en borders aangelegd. Martijn weet de ideeën van de klant vakkundig om te zetten in een goed tuinontwerp. Meer dan tevreden!
- Fam Binnekamp

Super werk

★★★★★
Martijn heeft bij ons het straatwerk aangelegd, is super netjes en mooi gedaan, we zijn er blij mee, een echte aanrader.
- Roel

Vakmanschap

★★★★★
Martijn heeft bij ons de hele tuin voorzien van nieuwe schuttingen en een geweldig mooie overkapping gebouwd. Het is nog mooier geworden dan we gedacht hadden. Wat een vakwerk.
- Familie van der Velde

Top kwaliteit!

★★★★★
Martijn Kooiker heeft bij ons de tuin aangelegd. Daarnaast een hele gave steiger gerealiseerd! Onlangs ook een complete 6-delige sprinklerinstallatie verwerkt in onze tuin. Onze beide buren heeft hij ook geholpen! Conclusie: Martijn Kooiker gewoon inhuren dan weet je dat je top kwaliteit geleverd krijgt.
- Dhr Willemsen

Mooie afwerking van onze tuin

★★★★★
De slootkant aan de rand van onze tuin gaf veel werk en zag er rommelig uit. Martijn heeft ons goed geadviseerd en in zeer korte tijd een nette beschoeiing gerealiseerd. Hij levert vakwerk met goede materialen. Het geheel ziet er weer keurig uit en is voor ons zo goed als onderhoudsvrij. Het is fijn werken met Martijn. Hij denkt goed mee, is flexibel en zorgt voor maatwerk. Een vakman die we zeker weer zouden vragen voor een project in onze tuin.
- M.Hoekman

Martijn, die kan het maken!

★★★★★
Martijn is altijd vrolijk en blij aan het werk. Hij is altijd op tijd en hij levert ook heel netjes werk. Creatief, enthousiast en maakt originele producten. Niks is voor hem teveel.
- Petra Dijkman

aanleg tuin

★★★★★
Martijn Kooiker heeft de gehele buitenruimte van onze nieuwbouwwoning ingericht. Straatwerk, borders, tuin en het plaatsen van een prieel. Alles is naar volle tevredenheid opgeleverd. Martijn hebben we leren kennen als een harde werker. Toegewijd in zijn vak en komt zijn afspraken na. Elke vraag kan worden ingevuld. Hij let op details in de uitvoering en denkt mee met de klant. Een jonge ZZP'er die wij graag onder de aandacht brengen!
- willem

Mooie tuin

★★★★★
Martijn heeft voor ons een tuin ontworpen en deze vervolgens aangelegd. Alles is zeer proffesioneel verlopen.
- H. Bakker
]